7 Ekim 2013 Pazartesi

Burak Yılmaz Zoru Başardı


Kızlara Ofsaydı Öğretti 


Sarı-kırmızılılar, Akhisar deplasmanında yenilerek puan kayıplarını sürdürürken sahada silinenlerin başında Burak Yılmaz geliyordu. Geçen sezon ligde 24 gol atarak gol krallığına oturan Burak Yılmaz, Şampiyonlar Liginde de attığı 8 golle Kral lakabını alarak Avrupa'da da büyük yankı uyandırmıştı. Bu sezon ise o Burak gitti yerine hiçbir varlık gösteremeyen adam geldi. Lige 2 gol atarak başlayan Burak Yılmaz öyle bir durdu ki artık bırakın gol atmayı pozisyona bile girmekte zorlanıyor ve girdiği her pozisyona kolayca harcayarak taraftarları çileden çıkarıyor. Tabii o da pozisyona girebilirse. Çünkü Burak Yılmaz ofsayta düşmekten topa vuracak zaman bulamıyor. Rakip defanstan çok Galatasaray'ın ataklarını Burak Yılmaz kesiyor. Böyle devam ettiği sürece ise Kral çekilmez bir hale geliyor.

BURAK ALAY KONUSU OLDU


Hakem Barış Şimşek dün saat 16.30’da maçı başlattı, Burak Yılmaz’ın ofsayta düştüğünde saniyeler daha 12’yi gösteriyordu. Maç boyunca rakibe göre bir türlü pozisyon alamayan tecrübeli forvet, tam 5 kez ofsayta düşerek Cimbom’un hücum aksiyonlarını Akhisarlılar’dan fazla durdurdu.

Akhisar Belediyespor deplasmanında hiç bir varlık gösteremeyen Burak Yılmaz, 12. saniyede bile ofsayta düşerek oyun sisteminden tamamen uzak olduğu görülmektedir. Hakem Barış Şimşek dün saat 16.30’da maçı başlattı, Burak Yılmaz’ın ofsayta düştüğünde saniyeler daha 12’yi gösteriyordu. Maç boyunca rakibe göre bir türlü pozisyon alamayan tecrübeli forvet, tam 5 kez ofsayta düşerek Cimbom’un hücum aksiyonlarını Akhisarlılar’dan fazla durdurdu.

Burak’ın ofsaytları sosyal medyada da ‘alay konusu’ oldu.

Futbolun anlatması ve anlaması en zor kuralı olan ofsayt üzerinden dönen esprilerde “Burak Yılmaz herhalde kızlara bile ofsaytı öğretti” tweet’i defalarca paylaşıldı. Ligde 5 maçtır gol atamayan, Devler Ligi’nde de Real Madrid'i es geçen Burak, atamadıkça üzerindeki baskı da büyüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder