14 Ekim 2013 Pazartesi

Bu Haberi Okumadan Bayram İçin Plan Yapmayın



Yağışlı Hava Bazı Kesimlerde Etkili Olacak 

Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı olacak.


Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, İç Ege ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, Rüzgar ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetlice esecek.

Bazı İllerimizdeki Hava Durumları


İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu. (22)
ANKARA: Az bulutlu ve açık. (20)
İZMİR: Az bulutlu ve açık.(26)
ADANA: Az bulutlu ve açık.(31)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık.(32)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu.(18)
ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. .(16)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(27)

Bölgelerimize Göre Hava Durumları İse;


MARMARA: Parçalı ve az bulutlu.
EGE: Az bulutlu ve açık olacak.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimler yer yer parçalı bulutlu.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçmesi öngörülüyor.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder